lunes, 22 de julio de 2013

LIBERA I EL RACÓ DE LA TERRA!!!!!!

Hola a Txts!!!!!!

El Racó de la Terra fa un parell de mesos va rebre la visita d´uns membres de l´associació LIBERA i ens van proposar col.laborar en la recollida econòmica contra el maltractament dels animals. Perquè per qui no ho sàpigue, el maltractament animal ÉS DELICTE . Avui 22 de juliol de 2013, membres de Libera han vingut a buscar el que s´ha recaptat a la nostre botiga i l´import ha estat de 27,80€ .

Aquest no és l´única associació amb la que col.laborem i totes són benvingudes, sempre que posin els animals per davant dels interéssos de les persones.
              Sempre al costat dels que no tenen veu!. Mai és suficient!



El Racó de la Terra per la defensa dels animals i el suport a qualsevol forma d´alimentació èticament sostenible i sense patiement i en contra dels fanatisme i talibanismes alimentaris, ni UltraCarnacas ni Ultraveganos. Pensem que la Salut i la Ètica no ens ha de fer perdre el nord.......Que per nosaltres és saber advertir l´autoritat,vingui d´on vingui i apartar-la de les nostres actituds per difondre una vida sostenible amb el medi ambient, la defensa dels animals i potenciar tots els productes vegetals i les seves riques varietats!!!!

SI VOLS SER IGUAL DE FORT QUE UN BRAU, NO ET MENGIS AL BRAU I MENJA EL QUE MENJA EL BRAU!!!!!

Salut!!!!!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario