jueves, 25 de julio de 2013

AMANDÍN I EL RACÓ DE LA TERRA!!!!!

Hola a Txts!!!!

El Racó de la Terra ens complau presentar la Casa Amandín, coneguda principalment per la seva orxata però que ha fet un esforç molt gran en obrir-se mercat amb una varietat de liquats molt variats com poden ser els liquats d´Espelta, Arrós i Kamut amb xocolata.... Però a més a més, són capaços d´innovar i apostar per un cereal desconegut i on ells volen ser pioners, com és la difusió del TEFF. No el conèixes? . Aquesta botiga el té a la vostre disposició. Un cereal de sabor no dolç de per sí, però amb cos i que ens aporta proteínes, característica que pocs cereals poder aportar. A més, Amandín té dintre del seu ventall de productes, les sopes i les cremes.

Fins a finalitzar les existències, els dies 25,26 i 27 de juliol tenim previst fer degustacions d´Orxata Amandín, una orxata de qualitat i ecològica a un preu competitiu.

                           
L´Orxata de xufa ecològica AMANDIN ha estat elaborada artesanalment amb ingredients naturals. La xufa té excel.lents propietats nutritives. És rica en hidrats de carboni, proporcionan-te d´aquesta manera part de 
l´energía necessaria per a tú dia a dia,i en àcids grasos saludables.

 La beguda de xufa ecològica AMANDIN té tot el sabor de l´orxata de xufa i està edulcurada amb xerop
d´AGAVE, un xerop natural obtingut a partir de la planta de l´Àgave.


Ideal per prendre fred o calent. El TEFF és un cereal d´origen Etíop que es cultiva des de fa 5000 anys. La seva principal característica és que no conté gluten i per aquest motíu és apte per cel.líacs. La Beguda de TEFF AMANDIN té un baix contingut de greix i no té sucres afegits. Els sucres presents procedeixen del pròpi cereal.
L´Espelta és una varietat ancestral del blat comú que a diferència d´aquest, ha mantingut la seva essència inalterable a través dels anys. Conté àcids grasos i aminoàcids essencials i aporta menys caloíres que el blat comú. La beguda d'Espelta AMANDIN sense sucres afegits  i conté únicament els sucres naturals presents.

La beguda d'arròs es una deliciosa i nutritiva alternativa vegetal a la llet que t'ajuda a cuidar la teva alimentació. L'arròs es ric en hidrats de carboni i baix en greixos. També és ric en hidrats de carboni que t'aporten part de l'energia necessària en el teu dia a dia

Qualsevol informació la podeu consultar a la web d´AMANDIN i més concretament:

             www.recetas.amandin.com
Aquí Amandín,El Racó de la Terra i uns amics degustant aquesta orxata de xufa que ens porta de carrer.




US ESPEREM!!!!!!.



No hay comentarios:

Publicar un comentario