sábado, 15 de junio de 2013

COS.La Teva Cooperativa de la Salut!!!!

     COS.La Teva Cooperativa de la Salut!!!!

maternitat

CURS D'EMBARÀS, PART I CRIANÇA

Portar un nadó al món, és un dels moments més emocionant de la teva vida, ple d’il·lusions però també de dubtes, i  molts canvis.
Amb aquest curs us ajudarem als qui vulgueu viure l’embaràs, el part i el postpart d’una manera conscient i responsable, i criar amb proximitat i confiança. A tu i a la teva parella, us donarem informació i acompanyament en els vostres dubtes i decisions. Recolzament en els vostres processos de canvi, reforç en la teva confiança com a dona per parir, en la teva capacitat com a parella per acompanyar i en l’instint del vostre nadó per venir al món!
Treballarem els aspectes físics i emocionals de les diferents fases de l’embaràs, part i criança des de la teoria i des de la vivència.
A més, el grup us permetrà donar i rebre suport entre les parelles ja que viviu els mateixos moments d’ inquietuds i il·lusions!
DECÀLEG PEL PART RESPECTAT:
  ACOMPANYA'M

Un grup de mares, pares i professionals del naixement hem elaborat 10 punts bàsics que considerem indispensables per l’acompanyament respectuós en qualsevol tipus de part.
Compartint les nostres experiències de part, ens adonem de la importància que te el tracte que hem rebut per part dels professionals durant tot el procés de l’embaràs part i post part.
Si vols, pots descarregar-te el teu decàleg a la web oficial www.acompanyam.org, on també trobaràs material audiovisual sobre el projecte.

maternitat i criança

MASSATGE INFANTIL

Des de COS creiem molt en la criança natural, i es per això que t’oferim aquest curs on tu,  pare, mare o cuidador et trobis en un espai on, a través del tacte, podràs crear moments de dedicació exclusiva cap al teu bebè, afavorint així la comunicació entre vosaltres.
El massatge infantil és un art antic aplicat que pots aplicar al teu bebè per a estimular els seus sentits i nodrir-lo afectivament, des de la pell, les mirades, els somriures, les paraules, el joc…i a COS crearem l’atmosfera i els nostres coneixement com a terapeutes per a afavorir-ho.
Durant el curs aprendrem tècniques de massatge i reflexoteràpia per a establir el primer contacte,estimulant i enfortint els vincles afectius i la comprensió entre pares i fills.
Per altre banda,  amb el massatge afavorirem el desenvolupament dels sistemes (immunològic, nerviós, hormonal, muscular…) i l’alleugeriment dels problemes de còlics, gasos i estrenyiment.
         Cooperativisme
A Cos, ens hem organitzat com a cooperativa. Això situa tots els socis treballadors a la mateixa alçada, sense jerarquies, tots en paral·lel, treballant i creixents junts i per igual.
Segur que coneixes altres models d’empresa, però quants d’ells permeten una situació tant enriquidora i equitativa? Tant democràtica? Creiem fermament en els valors de la cooperativa, de l’anar endavant plegats, de la complementació que es dona entre els diferents integrants del projecte i entre els diferents projectes cooperatius amb qui tenim veïnatge:

             Participació
Portem el model cooperativista més enllà de l’organització interna, Cos no és només dels socis treballadors, també és teu: com a socis usuaris, teniu un pes específic imprescindible perquè el projecte es sostingui i creixi.
Com a socis usuaris, doneu suport al projecte amb la vostra quota, però a part d’aquest recolzament econòmic que ens fa sostenibles,volem que prengueu un paper actiu dins d’ell, per això facilitem que us involucreu plenament en la cooperativa. Som un servei cap a vosaltres i, per tant, hi teniu molt a dir i a fer!
A través dels diferents canals de comunicació: correu electrònic, telèfon o via presencial, així com també a través de la comissió de participació (grup de socis que s’encarreguen de dinamitzar la participació) ens podeu fer suggeriments i demandes per fer-nos millors, tant en aspectes relacionats amb els serveis terapèutics, com amb els tallers i cursos, com estructurals, de funcionament intern o de cohesió del grup. D’aquesta manera podeu fer-vos vostre i modelar la cooperativa, fent-la més oberta a tots, fent-la una gran família!

un model de salut per a tothom

Formem part de la Xarxa d’economia Social i Solidària (XES), i del Grup Cooperatiu ECOS, un conjunt d’empreses i entitats orientades a construir l’altre món possible en la mesura que som un laboratori on diàriament assagem noves formes de treballar, consumir i invertir, i que demostrem a tothom que vulgui veure queés possible fer empreses eficaces i, alhora, democràtiques, equitatives i sostenibles.
Cada any mostrem el nostre “cor” mitjançant elBalanç Social. Es tracta d´una eina que descriu i mesura les aportacions socials, laborals, professionals i ecològiques fetes per una organització al llarg d’un exercici. En altres països del món, la confecció i publicació de balanços socials, complementaris als comptables, està més estesa, tot i ser igualment minoritària.
Però no només això. La nostra voluntat com a equip és el treball conjunt, entre els professionals, evidentment, però també amb tu. Necessitem la teva implicació en tots els processos, i no només a nivell de salut! Volem que intervinguis en moltes més coses dins la nostra cooperativa, per això, pots fer-te soci/a usuari/a i donar suport al projecte amb una quota mensual que ens fa sostenibles. Diguem si no creus que la contrapartida és prou bona:sessions amb els professionals a preus molt per sota del preu de mercat.
Descomptes en els nostres productes de la botiga i en els remeis que et puguem prescriure. Entrar a formar part d’Arç cooperativa, amb tots els seus serveis: assegurances i d’altres sense cost afegit. I el que per a nosaltres és més important: el teu compromís amb nosaltres, la proximitat i  la participació que pots tenir dins la cooperativa mateixa.

  • PREU DEL SERVEI

  • Quota familiar
    36,05 €

  • Quota individual
    25,8 €

  • Quota estudiant
    20 €

  • Visites
    19,5 €

  • Urgències 1/2 h
    15 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario