domingo, 23 de diciembre de 2012

MENGEM VEGÀ?

Hola Amics i Amigues!!!!!!

Volem potenciar els esforços de persones que fan de la seva forma de ser, allò més bò.....crear sense crueltat ni explotació!!!!
S´es pot i aquests són uns exemples!!!!!

Us adjuntem alternatives alimentàries veganes-vegetarianes amb els nostres comentaris:


B12 ha estat el primer restaurant vegà fora de la ciutat de barcelona al qui hem anat després de saber de la seva existència, des de fa tres o quatre anys. Perquè? Doncs perquè tenen una filosofia de vida molt peculiar i potent: Fer cuina vegana de qualitat sense arrossegar-nos a treballar més del que ens demani el cos. Obert de dilluns a divendres, en principi ja que pot romandre obert en temps de festes si ho creuen necessari. Convinació explossiva:Bon menjar i bones cerveses artesanes per degustar. Així han passat de lluitar per fer-se un forat lluny del centre a mirar l´ull de l´Huracà cara a cara, a la Plaça del Vi número 11de Girona (telf. de contacte97.2 9.11. 3.33 ). Les ganes de fer bé les coses es nota només entrar. Tot ben posat, net i amb personalitat. El menjar és de treure´s el barret i acompanyat per uns nois que atenen la clientela amb educació i personalitat. El preu és ajustat a un bon àpat on trobes primers i segons de sabors i textures increíbles acompanyats amb una presentació guapíssima. Us ho recomanem!!!!
Felicitats i Ànims!!!!



S´HA ACABAT EL BRÒQUIL.....quin títol per un petit però acollidor restaurant vegà. Es menja molt bé amb molt de gust per la presentació. Sencill però Potent on no passes gana. Els preus són com a tot arreu on t´ofereixen menjar de qualitat amb la sort de què al teu plat no hi ha èssers que no dessitjen estar a aquests plats. Felicitats!!!!!















           





Anirem ampliant informació a mesura que anem rebent i explorant les alternatives que ja hi ha i lesnoves alternatives.....que de mica en mica surgeixen al nostre voltant!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario